Sari la continut

Cerere Helper

Postari Recomandate

1. Cum te numești?: Stefan

2. Nume în joc (nickname):haterCo1n

3. Vârsta:17

4. Nume de utilizator Discord (spre exemplu, Serpent#1757):coinonsteam

5. Ce poți sa aduci în plus echipei Staff-ului?:Playerii serverului sunt copii mici, si as putea sa ii intruesc si sa i ajut cu navigarea pe server

6. Enumera 3 calitați pe care le ai: Intelegator, serios, ajutator

7. Daca vei primi functia, intre ce ore vei putea fi activ?: 15:00-3:00 in majoritatea zilelor

8. Poza voturi (minim 15 - /vote):

9. Poza Ore jucate (minim 24 - /playtime):

10. Descrie-te în minim 25 cuvinte: 

11. Ai citit regulamentul?: Serpent#2024

12. (SCENARIU) Un jucator te întreaba despre un lucru confidențial al serverului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii raspund la intrebare intr un mod cat mai usor de inteles.

13. (SCENARIU) Vezi un membru staff ca acorda o pedeapsa incorecta. Cum ai acționa în postura de Jucator? Dar de Helper? (Argumenteaza). 

In postura de jucator nu as spune nimic intrucat as putea si eu la randul meu sa fiu sanctionat. Iar ca Helper as intreba motivul pedepsei, si as incerca sa ajung in termeni comuni cu stafful respectiv, pentru a ajuta playerul sanctionat.

14. Comentarii adiționale: Un mic comentariu referitor la screenshoturi. Voteurile sunt buguite la moment dupa cum vad, dar ca argument pot spune ca ma joc de o saptamana si am votat pe fiecare dintre cele 6 linkuri in 6 dintre cele 7 zile. Iar in legatura cu playtimeul, pot spune ca inainte de faza cu schimbarea hostului, datele au fost sterse si am doar 20 de ore acum. Ca sa mi iau revansa le voi recupera cat de repede posibil.

2024-06-14_17.53.00.png

2024-06-14_17.53.19.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

10. Punctul meu forte cred ca este ca ma pot adapta la orice situatie, si pot vedea partea din mai multe perspective. Doresc ca  sa fiu un om cinstit si nu o sa ezitez sa ma cert cu un staff in cazul in care a facut o greseala, dar asta nu inseamna ca voi fi de partea jucatorilor, ci mai degraba de partea dreptatii, pentru ca vreau ca toti sa fim egali indiferent de rank.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alatura-te conversatiei

Poti posta acum si sa te inregistrezi mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te acum pentru a posta cu contul tau.

Vizitator
Raspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipeste ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tau a fost incorporat automat.   Afiseaza ca link in schimb

×   Continutul tau precedent a fost resetat.   Curata editor

×   Nu poti lipi imagini direct. Încarca sau insereaza imagini din URL.

• Creeaza noua...

Informatii Importante

Citeste Politica de Confidentialitate, Termeni si Conditii si Regulamente pentru a continua sa utilizezi serviciile noastre. Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tau pentru a imbunatatii navigarea pe acest site. Poti modifica setarile cookie, altfel consideram ca esti de acord sa continui.